HOME

Van harte welkom op onze website.   

Dakota'z is geopend van Donderdag t/m zondag vanaf 16.30u voor Diner en voor Lunch zijn wij geopend op zaterdag en zondag van 12.30u tot 16.30u.

wij mogen vanaf 28 september 2020 nog maar een beperkt aantal gasten in ons reztaurant verwelkomen.

Reserveer snel een tafel via reserverendakotaz@gmail.com of telefonisch 0165-569416, op de dag zelf graag alleen telefonisch.

Houdt u er rekening mee dat u met max. 4 personen (uitgezonderd 1gezin) een reservering kunt plaatsen en dat onze tijden van aankomst en verblijf wat anders kunnen zijn dan dat u van ons gewend bent. Dit om ons aan alle regels te houden en zo min mogelijk gasten hoeven teleur te stellen.

U bent meer dan van harte welkom als u Corona klachten vrij bent, dus niet hoesten, neusverkoudheid koorts of benauwdheidsklachten heeft. Indien u toch op de dag zelf klachten heeft, verzet dan de reservering.

Wilt u graag thuis dineren?  Ook dat kan, kijk gerust op onze website van RIBZ.NL, waar we ook een aantal gerechten verkopen die op de menukaart van Dakota'Z staan.U kunt zowel afhalen als laten thuisbezorgen in Roosendaal. 

Weet u dat:

-wij facebook en instagram hebben? like ons om op de hoogte te blijven.

-wij een eigen kadobon hebben, plus online een Qrado bon (qrado.nl)?

-wij vanuit Molenstraat 68 onze lekkerste Spareribs EN ook nog  Pokebowlz  thuisbezorgen in Roosendaal? check snel op  www.ribz.nl

-wij een heel lekker Special Kaartje naast onze uitgebreide menukaart hebben?

-wij nu ook Lunch op zaterdag en zondag gaan serveren?

Team Dakota'z wenst u veel veiligheid en gezondheid toe. 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.